top of page
Image by Matt Boitor

TRANSFORMING WORKSHOPS

Behalve het begeleiden van projecten-op-vraag van klanten, organiseren we rond een aantal thema's ook open workshops op eigen initiatief. In deze workshops werken we steeds met thema's die zich op het snijvlak van professionele en persoonlijke ontwikkeling bevinden en richten we ons tot meer ervaren professionals in leidinggevende of staffuncties.

 

De open workshops hebben als gemeenschappelijk kenmerk dat ze omwille van persoonlijke diepgang doorgaan in een meerdaagse residentiële formule én dat ze ondersteund worden met een duo van complementaire begeleiders. Vanuit People Intent willen we daarmee vanuit onze eigen(wijs)heid aan de weg timmeren en vernieuwing binnen het werkveld stimuleren.

PeopleIntent-logo_low.jpg
PeopleIntent-logo_low.jpg

Out of your Mind?!

2daagse opleiding door Ludo Keunen en Anne De Smet

Schermafbeelding 2021-01-28 om 09.58.36.

Datum:

15-16 juni 2021 (volzet)
 

Locatie:

Heerlijckyt van Elsmeren (Geetbets)

Download de folder:

Vitaliserende praktijken voor wendbaar leiderschap

Leiderschap is een set van praktijken. De notie van een praktijk is eenvoudig: om meesterschap te verwerven over wat dan ook, is oefening nodig. Een effectievere en impactvollere leider oefent continu en verbetert voortdurend zowel Outer Game én Inner Game.

 

Leiderschap als Outer Game bestaat uit je uiterlijk zichtbare gedrag, je kennis en ervaring, je technische en management skills. Dit is de baseline waarin je al een stevige fundering hebt verworven. De geloofwaardigheid van je zichtbare leiderschap of Outer Game, hangt samen met een gevoelig afstemmen op je interne kompas - je Inner Game.

 

Dat Inner Game speelt zich op een minder bewust niveau af: hoe je betekenis geeft aan de wereld vanuit je waarden en overtuigingen, de mentale modellen die je gebruikt in je denken en doen.

 

Traditioneel focussen leiderschapsprogramma’s vooral op de Outer Game en dat is maar het halve werk. Tijdens deze tweedaagse ga je de kracht van je Inner Game verkennen om van daaruit de impact van je Outer Game te versterken.

Voor leiders die:

  • niet enkel de dingen juist, maar ook de juiste dingen willen doen.

  • het gevoel hebben dat er nog zoveel te leren valt.

  • bekommerd zijn over de toekomst van de mensen om wie je geeft, over je bedrijf of organisatie.

  • die bevlogen zijn in werk en leven en aandacht hebben voor het grotere geheel.

  • een gebrek aan focus ervaren door de complexiteit en veelheid.

  • voelen dat er veel meer in zich zit dan er nu uitkomt.

'To exist is to change, to change is to mature, to mature is to go on creating oneself endlessly'

 

-Henri Bergson-

bottom of page